Targa Florio

4 tuotetta

Suodatin

Näyttää 4 / 4 tuotteesta

Targa Florio -hupparit ja -vaatteet – perinteen ja tyylin fuusio

Targa Florio -hupparit ja -vaatteet – perinteen ja tyylin fuusio

Tervetuloa eksklusiiviseen Targa Florio -hupparien ja asusteiden kategoriaamme, jossa intohimo kilpailuun kohtaa eleganssin. Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia huppareita ja asusteita, joissa kaikissa on ikoninen Targa Florio -logo, joka on kilpa-historian ja seikkailun symboli.


Ainutlaatuinen muotoilu kohtaa laadun

Jokainen Targa Florio -mallistomme huppari ja vaate on valmistettu huolellisesti ja tarkasti, monet vaatteet valmistetaan Euroopassa - erityisesti Italiassa, mikä takaa sekä tyylin että mukavuuden. Suunnittelu juhlistaa Targa Florion rikasta perintöä ja tarjoaa samalla moderneja ja trendikkäitä asusteita kaikille kilpa-harrastajille.


Ainutlaatuinen yhteistyö Sparcon ja Targa Florion välillä

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä ainutlaatuisen yhteistyömme Sparcon kanssa, joka on johtava kilpavarusteiden valmistaja. Tämä yhteistyö yhdistää Sparcon asiantuntemuksen korkean suorituskyvyn kilpa-asuista Targa Florion legendaariseen historiaan. Tuloksena on kokoelma, joka ei ole vain kunnianosoitus kilpa-maailmalle, vaan edustaa myös innovaatiota ja laatua.


Täydellinen jokaiseen tilaisuuteen

Olitpa sitten matkalla kilpatapahtumaan tai haluat vain tyylikkään hupparin jokapäiväiseen käyttöön, Targa Florio -vaatteissamme on jotain tarjottavaa. Ne sopivat täydellisesti osoittamaan intohimoasi kilpaa kohtaan ja pitämään sinut mukavana ja trendikkäänä.


Osta Targa Florio -vaatteet jo tänään

Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi Targa Florio -huppareistamme ja -vaatteistamme. Tilaa tänään ja tule osaksi ajatonta perinnettä ja tyyliä, jota Targa Florio edustaa.


Mikä on Targa Florio?

Targa Florio on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista moottorirallikilpailuista, jonka perusti vuonna 1906 italialainen kilpa-harrastaja ja liikemies Vincenzo Florio. Kilpailu käydään Italian Sisilian mutkaisilla ja haastavilla teillä. Targa Floriosta, jolle on ominaista sen vaativa ja vaarallinen rata, on tullut legendaarinen tapahtuma moottoriurheilumaailmassa, joka houkuttelee sekä ammattikuljettajia että autoharrastajia ympäri maailmaa. Sen rikas historia ja panos moottoriurheilun kehitykseen tekevät siitä ikonisen symbolin kilpa-kulttuurissa.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.