Sim Racing

Sim racing, joka tunnetaan myös nimellä Simulator Racing, on hauska ja edullinen lisä ratakilpailuun ja loistava tapa jatkaa matkaa sesongin ulkopuolella.

Ammattimaisen kilpa-simulaattorin avulla pääset tänään hyvin lähelle todellisen kilpailukokemuksen tunnetta, mutta huomattavasti halvemmalla.

Kun kokoat simulaattori-/kilpa-autoasi, sinun tulee ensin miettiä, mihin moottoriurheilulajeihin haluat keskittyä. Ohjauspyörää ja polkimia voidaan usein muokata vaihtamalla itse ohjauspyörä, mutta laite on alusta alkaen kiinteä ja sovitettu eri urheilulajeihin.

Valikoimastamme löytyy simulaattoreita karting/gokart, Formula 1/F1/GP Racing sekä GT-kilpailuihin tai ralliin ja drifttiin.
Jos haluat kokeilla muutamaa eri urheilulajia, suosittelemme simulaattorin pohjaksi Sparco Cockpit Evolve 3.0:aa, joka on tehty pääasiassa GT-kilpailuihin ja off-road-kilpailuihin suhteellisen pystyasennossa, mutta pienellä mukauttamisella voi myös toimivat hyvin formula-autokilpailuissa ja muilla kilpa-aloilla.
Vaihe kaksi on kuljettajan istuimen valitseminen simulaattorillesi. Tässä on pitkälti kyse henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Tuoleja on saatavana kahdessa eri koossa: Standard ja Large. Noin 85kg/185cm asti mahtuu hyvin vakioistuimeen, jos olet sitä isompi, kannattaa valita Large-malli, kuten Sparco EVO II/L tai Sparco Sprint L.
Ohjauspyörän valinta on vaikein, mutta ehkä myös hauskin osa asennuksessasi.
Kaikki valikoimassamme olevat ohjauspyörät ja polkimet ovat Mozan valmistamia, mutta kaikki simulaattorimme/sim-rigimme toimivat täydellisesti kaikkien mahdollisten simulaattoriohjauspyörien valmistajien kanssa.
Me Radnella olemme valinneet yhteistyön Moza Racingin kanssa, koska uskomme, että Moza tarjoaa paljon toimintoja kohtuulliseen hintaan - ne ovat yksinkertaisesti erittäin edullisia ja laadukkaita pyöriä.
Kaikki Moza-sarjan ohjauspyörän alustat ovat Direct Drive -tyyppisiä (lyhennettynä; DD).
Tämä tarkoittaa, että ohjauspyörä on asennettu suoraan pyörimistä käsittelevän sähkömoottorin ulostuloakselille, kätesi ja takaisinkytkentämoottorin välissä ei ole minkäänlaista vaijerilippua tai vaihdelaatikkoa.
Tämä eliminoi kaikenlaisen vastareaktion ja tekee tunteesta huomattavasti selkeämmän ja selkeämmän. Lisäksi ohjauspyörästä tulee herkempi ja se voi antaa yksityiskohtaisempaa palautetta.

Palautteen voimakkuus mitataan Nm / newtonmetreinä, suosittelen vahvasti ostamaan vähintään 7nm vahvuisen ohjauspyörän. Mozan mallistossa tämä on ohjauspyöräpohja R9 V2, jonka vahvuus on 9nm.
Mozalla on myös yksinkertaisempi malli nimeltä R5 ja siinä on suoraveto, mutta vain 5nm teho, 5nm saattaa riittää aloittamaan sim-kilpa-konseptin testaamisen, mutta se kannattaa päivittää suhteellisen nopeasti. Noin 9-10 nm:n pohja pitää sinut onnelliseksi pitkään, usein ikuisesti. Jos haluat alusta alkaen pahinta, valitse Moza R21, jossa on 21 nm, mutta varoitus siitä, että tämä on VAHVA - valmistaudu hikoiluun ja harjoituskipuun.
Mozan lisäksi voimme suositella myös Fanatecin, Simcuben, Asetekin rattijalkoja. Pelit, joihin keskittyä simulaattorikokemuksen saamiseksi, ovat iRacing, Assetto Corsa, Automobilista, ja arcade-kokemuksen saamiseksi voit valita Grand Turismo 7:n tai Project Cars 2:n.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.