Tuotemerkit Radne

Tervetuloa Ultimate Motorsport Experience - karting-, ralli- ja kilpa-ajovarusteiden myymälään!Oletko moottoriurheilun harrastaja, joka etsii korkealaatuisia varusteita ja tarvikkeita kilpaurheilutarpeisiisi? Älä sitten katso pidemmälle! Ultimate Motorsport Experience on koonnut yhteen ensiluokkaisen valikoiman maailmankuuluja tuotemerkkejä kartingin, rallin ja kilpaurheilun harrastajille. Pyrkimyksemme täydellisyyteen tarkoittaa, että saat vain parasta suorituskykyä ja turvallisuutta radalla.

Yksinomainen merkkikokoelmamme:

Rotax - Koe suorituskykyisten karttamoottoreiden voima, joka tarjoaa poikkeuksellisen nopeuden ja luotettavuuden.
Sparco - Pukeudu tyylikkäästi ja mukavasti laadukkailla kilpa-asuilla, kypärillä ja tarvikkeilla.
Rocket - Nosta karting-kokemustasi tehokkailla ja luotettavilla moottoreilla, jotka takaavat maksimaalisen suorituskyvyn.
Arai - Valitse laajasta valikoimasta ensiluokkaisia kypäriä, jotka on valmistettu huolellisesti ylivoimaista suojaa ja mukavuutta varten.
Razeparts - Löydä täydelliset komponentit ja lisävarusteet karttasi, ralli- tai kilpa-autosi suorituskyvyn parantamiseksi.
MyLaps - Seuraa edistymistäsi innovatiivisilla ajanottoratkaisuilla, jotka sopivat kaiken tasoisille moottoriurheilun harrastajille.
Jecko - Koe äärimmäinen mukavuus ja suoja ergonomisesti suunnitelluilla kilpaistuimilla.
Bengio - Tutustu kokoelmaan asiantuntevasti valmistettuja kartingin pyöränsuojia, joissa turvallisuus ja tyyli ovat etusijalla.
Alfano - Pysy kilpailun edellä kehittyneillä tiedonkeruujärjestelmillä ja huippuluokan telemetrialaitteilla.
Martini Racing - Juhli ikonista moottoriurheiluperintöä valikoimalla eksklusiivisia matkamuistoja ja tarvikkeita.
Alpinestars - Varustaudu huipputehokkailla vaatteilla, jalkineilla ja suojavarusteilla turvallista ja tyylikästä kilpaurheilua varten.
Ultimate Motorsport Experience -liikkeessä olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle saumattoman ostokokemuksen. Käyttäjäystävällisen verkkosivustomme avulla on helppo navigoida laajassa tuotevalikoimassamme, ja asiantuntevien ammattilaisten tiimimme on käytettävissä neuvomaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olitpa sitten kokenut kilpa-ajaja tai vasta aloittamassa karting-matkaasi, meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset intohimosi ruokkimiseen ja suorituskykysi parantamiseen radalla. Miksi siis odottaa? Tutustu vaikuttavaan karting-, ralli- ja kilpa-ajotuotevalikoimaamme ja kohenna moottoriurheilukokemustasi jo tänään!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.