OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä

OMP

OMP KJ-8 EVO Junior Kart Kypärä

141302

408,25 €

Valitse Koko

Koko opas

Varastossa

Nopeat toimitukset

Useita maksutapoja

30 päivän avoimen kaupan

Tuotekuvaus

OMP KJ-8 EVO on täydellinen kypärä nuorille karting-kuljettajille. Tämä huippuluokan kypärä on suunniteltu korkeinta laatua ja turvallisuutta silmällä pitäen. OMP KJ-8 EVO on kevyt mutta vahva rakenne, joka tarjoaa poikkeuksellisen mukavuutta ja suojaa.

Tämä kypärä on CMR-hyväksytty, mikä on tae sen ylivoimaisista turvaominaisuuksista. Se täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit, joten se on erinomainen valinta nuorille, jopa 15-vuotiaille ratsastajille.

OMP KJ-8 EVO on suunniteltu erityisesti kartingia varten. Sen kevyt rakenne vähentää pään rasitusta intensiivisten ajosessioiden aikana ja auttaa pitämään kuljettajan keskittyneenä ja huippukunnossa. Lisäksi siinä on moderni muotoilu, josta nuoret kuljettajat pitävät.

Kypärässä on mukava vuori, joka voidaan irrottaa ja pestä, joten se on helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Kypärässä on myös laadukas visiirimekanismi, jonka avulla visiiri on helppo ja nopea vaihtaa eri sää- tai valo-olosuhteisiin sopivaksi.

OMP KJ-8 EVO on enemmän kuin pelkkä kypärä - se on sijoitus nuoren kuljettajasi turvallisuuteen ja menestykseen radalla. Koe lyömätön yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja turvallisuutta OMP KJ-8 EVO:n kanssa.

Kypärässä on vakiona läpinäkyvä visiiri, ja siihen kuuluu myös tumma visiiri, jolla on hyvät ominaisuudet valoisissa olosuhteissa ajamiseen.

Kypärä painaa 1150g +-50g koosta riippuen.

Osta myös kypäräpussi suojaamaan sitä kuljetuksen aikana.

Translated with DeepLErittelyt

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja