Kylkilasuojat, niskan suojat ja muut suojavarusteet kartingiin ja kartingiin

Henkilökohtaiset suojavarusteet ovat tärkeä osa kaikkea moottoriurheilua, ehkä erityisen tärkeitä kartingissa ja Gokartissa, jossa istut hyvin suojaamattomana kovassa tuolissa.

Tärkein karting-suojasi on tietysti karting-kypäräsi, mutta vahvalta toiselta paikalta löydät karting Rib-suojasi.

Kun kilpailet kartingissa ja kartingissa, istut erittäin tiukassa istuimessa ilman pehmusteita, mahdollisimman tiukka istuminen on tärkeää oikean tunteen ja palautteen saamiseksi kartingista, mutta voit helposti saada mustelmia ja vaurioita ylävartaloon karting-istuimelta.

Kylkilasuoja suojaa sinua ennen kaikkea onnettomuuden sattuessa, mutta se tarjoaa myös hyvän tuen ja suojan normaalin ajon aikana.

Hyvälle kylkiluusuojalle on ominaista, että se istuu hyvin (seuraa kehon muotoa) eikä häiritse ajamista.

Kokemuksemme suosituin kylkiluusuojus on Tillett P1, jota monet korkealla tasolla kilpailevat käyttävät, ja sitä arvostetaan ohuesta / siististä muotoilustaan.

Muita suosittuja kylkiluusuojusten valmistajia ovat Sparco, Alpinestars & Bengio.

Jos osallistut kansainvälisiin kilpailuihin, tarvitset FIA 8870-2018:n mukaan hyväksytyn kylkilusuojan. Näissä suojissa on ylimääräinen rintalevy, joka suojaa rintaa eikä vain kylkiluita.

Voit käyttää tätä suojaa kaikissa luokissa/kilpailuissa ja suosittelemme sitä kaikille turvallisuuden etusijalle asettaville.

Kylkilasuojan tulee istua mahdollisimman lähellä vartaloa ja siksi sitä käytetään karting-haalarien alla.

Toinen suosittu ja tärkeä karting-suoja on Neck Protection, joka asetetaan niskan ympärille kypärän ja olkapäiden väliin. Niskasuoja vähentää niskassasi olevaa liikelaajuutta ja vähentää siten niskavammojen riskiä onnettomuustapauksissa.

Kartingin niskasuojat voidaan jakaa kahteen ryhmään: Kovat niskasuojat ja pehmeät niskasuojat.

Pehmeät niskasuojat on valmistettu kovemmasta vaahtomuovista, joka on päällystetty kankaalla.

Nämä pehmeät kannet ovat usein hieman halvempia ja voivat myös olla mukavampia. Niissä ei kuitenkaan ole takaosaa alaspäin vakauttavaa osaa, joka on kovassa suojassa. Tämä tarkoittaa, että joidenkin kuljettajien mielestä pehmeät suojat istuvat huonommin ja liikkuvat enemmän ajon aikana.

Kova niskasuoja antaa sinulle aina parhaan turvallisuuden. Suosituimmat karting-autojen niskansuojaimien valmistajamme ovat Bengio, Tillett ja Alpinestars.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja