Karting Sadeasut

11 tuotetta

Suodatin

Merkki
Price

Näyttää 11 / 11 tuotteesta

Täältä löydät sadevarusteet Karting Gokart & Motorsportin

Sade voi helposti pilata kilpailuviikonlopun - Hanki oikeat sadevaatteet ja sadekengät, niin on vähän helpompaa ja mukavampaa ajaa kartingia sateessa!

Sadeajon tärkein vaate on kartingin vedenpitävä sadesuoja - tämä pitää sinut kuivana myös rankkasateessa. Sadesuojaa käytetään karting-suojuksesi päällä. Jos käytät kartingilla ajaessasi kylkiluusuojaa, on tärkeää, että sinulla on tämä lähimpänä vartaloasi kangashaalarin alla, muuten on vaarana, että sadesuoja vaurioituu kovalla ribbesuojalla ja karting-istuimella.

Myymme sekä Sparcon että Alpinestarsin sadehaalareita. Ne ovat hinnaltaan ja toiminnaltaan hyvin samanlaisia, molemmat on valmistettu joustavasta muovimateriaalista, joka antaa sinulle hyvän liikkuvuuden Kartenissa. Alpinestarsin sadesuojassa on lisävahvike oikeassa varressa, joka estää moottorin/sytytystulppien aiheuttamat vauriot, jos satut käsiksi niihin sadesuojalla.

Haalareiden lisäksi käytetään yleensä sadesaappaat ja sadekäsineet.

Karting-sadesaappaat on valmistettu neopreenistä ja ne ovat samanlaisia kuin sukeltamiseen/uimiseen käytettävät kengät. Sparcon sadesaappaat ovat erittäin ohuita ja joustavia. On normaalia, että jalkasi kastuvat hieman, vaikka olisit jalassasi sadesaappaat – ensisijaisena tehtävänä on estää sinua jäätymästä, eikä kastumasta.

Sadekäsineitä valmistetaan kahdessa eri versiossa. On neopreenistä valmistettuja sadehanskoja, jotka ovat hieman paksumpia kuin muut mallit, mutta ovat usein samalla lämpimin vaihtoehto.

Kangaskerrosten välissä on myös vedenpitävä kalvo, suosituimmat kalvosadekäsineet ovat Sparco Record WP.

Jos haluat kätesi olevan mahdollisimman lämmin - valitse neopreenikäsineet (Sparco CRW)

Jos haluat mahdollisimman ohuet sadekäsineet, jotta sinulla on hyvä kontakti karting-suppiloon, valitse Sparco Record WP.

Riippumatta mallista, sinun kannattaa valita yhtä kokoa suurempi kuin tavallinen hansikaskoko, koska sadehanskat voivat olla hieman tiukempia ja vaikeammin puettavia.


Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja