Löydä uudet Sparco Racing Karting -kengät Gokartingiin ja Kartingiin laajasta Sparco & Alpinestarsin kartingkenkävalikoimastamme

Kaikki tämän luokan kengät ovat hyväksyttyjä ja niitä voidaan käyttää kaikenlaiseen mikroautoiluun, vuokraautoihin ja kartingiin mukaan lukien. Jos etsit kenkiä Gokartille, voit turvallisesti valita haluamasi kaikista tämän kategorian Sparcon kengistä.

Gokart-kuljettajat voivat käyttää myös kilpa-kategoriamme kenkiä, vaikka se olisikin hieman premium-luokkaa.

Lähes kaikissa Sparcon kengissä on sama pohja: Se on erittäin ohut ja tasainen, jotta saat hyvän kontaktin polkimiin. Kantapääosa on erityisen pyöristetty ja vahvistettu, se tarjoaa vakaamman ja mukavamman "pohjan" jalan lepäämiseen kartingissa sekä helpottaa kaasun annostelua ja jarrutusta jalkaa kulmaamalla.

Löydät suurimmat erot kenkien välillä materiaalista (mokka/nahka) ja nauhoitus (tarranauha / kengännauha).

Kaikilla kengillä on uusin luokitus ja ne sopivat kaikkeen kartingista karting-autoon

Jos pysyt 100 % asfaltilla, materiaalilla ei ole suurta merkitystä kengänhoidon kannalta. Sparco Slalom on valmistettu synteettisestä mokkanahkamateriaalista, muut kengät mukaan lukien Sparco Rush, joka on suosituin karting-kenkämme, on valmistettu synteettisestä nahasta, mutta useimmat muut karting-kengät on valmistettu aidosta nahasta/mokkasta.

Jos haluat säästää kartingissa mahdollisimman paljon painoa, suosittelemme Sparco X-light- ja X-light+ -kenkiä, jotka painavat alle puolet muista malleista. Ne ovat kuitenkin erittäin ohuita ja herkkiä - ei suositella päivittäiseen käyttöön.

Kengän kokoiset kilpakengät / karting-kengät.

Yleisesti ottaen Sparco-kenkiin voit valita saman koon kuin tavallisiin kenkiisi, ehkä sinun pitäisi olla normaalia pienempi koko, koska haluat karting-kengät istuvan mahdollisimman tiukasti jalkoihin.

Jos sinulla on erittäin leveät jalat ja joskus sinulla on ongelmia kenkien kanssa, jotka puristavat jalan sivuja, voit kuitenkin harkita kokoa suuremman koon ottamista. Kaikki Sparcon kengät venyvät käytössä ja 1-2 tunnin sisällä muuttuvat "puolet yhden koon isommiksi", ennen kaikkea ne ovat hieman leveämpiä varpaiden yli.

Tarjoamme ilmaisen koon vaihdon kaikkiin Sparco-kenkiimme ja jos haluat apua oikean mallin tai koon löytämisessä, voit aina soittaa/lähettää meille sähköpostia, niin autamme sinua!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.