Kartinghanskat - Osto-opas ja tiedot

Karting-käsineet ovat tärkeä osa karting-varusteitasi!
Otosi ohjauspyörästä on ratkaisevan tärkeää hyvän tunteen saamiseksi karting-auton ohjaamisessa - Tunteen lisäksi huono pito voi aiheuttaa myös käsivarren pumpun/kramppia kyynärvarsissa, jos joudut pitämään karting-ohjauspyörästä kiinni liian kovaa.
Tärkeitä eroja erilaisten Sparcon ja Alpinestarsin karting-käsineiden välillä:
Karting- ja karting-käsineet voidaan jakaa kahteen pääryhmään - Käsineet sisäsaumoilla & käsineet, joissa on ulkosaumat.
Yleisin asia sekä karting-käsineissä että käsineissä yleensäkin ovat sisäsaumat. Nämä käsineet on helpompi valmistaa ja siksi myös halvempia ostaa, mutta niitä voidaan pitää vähemmän mukavina ja ne antavat sinulle vähemmän kosketusta Gokart-autosi ohjauspyörään.
Ulkosaumoja käytetään kalliimmissa kilpakäsineissä ja ne ovat yleisiä myös hienommissa nahkakäsineissä.
Siirtämällä saumat sormien ulkopuolelle sisäpuolen sijaan saat vähemmän kangasta, joka taittuu/taittuu sormia vasten. Tämä on mukavampaa ja voi myös parantaa verenkiertoa sormissasi.
Suosituimmat karting-hansikkamme sisäsaumoilla (vakio) ovat Sparco Rush. Ulkosaumoissa Sparco Arrow ja Sparco Record ovat erittäin suosittuja.
Sopivuus / koko:
Jokaisesta karting-käsineestä/tuotteesta löydät kokooppaan, joka antaa hyvän osoituksen siitä, mikä koko kannattaa valita. Kartinghanskojen tulee olla tiukkoja uutena, tunnin tai parin ajon jälkeen ne homehtuvat sormiin ja venyvät hieman. Odota, että käsineet ovat noin ½ kokoa suurempia, kun niitä on käytetty jonkin aikaa. Varmista, että kämmenessäsi ei ole liikaa löysää kangasta, kun kuppaat kättäsi, muuten ylimääräinen kangas voi jäädä ohjauspyörän ja käden väliin ja heikentää kosketusta kartingiin.
Lisääntynyt pitovoima
Karting-käsineet on suunniteltu pitoa silmällä pitäen, kestävästä silikonista valmistetulla pitopinnalla saat maksimaalisen pidon ohjauspyörästä, mikä helpottaa kartingin tarkempaa hallintaa ja vähentää myös kyynärvarsien kouristumisen riskiä koska sinun ei tarvitse pitää ohjauspyörästä yhtä lujaa kaarteissa.
Suojaus ja mukavuus
Karting-käsineet ovat usein mahdollisimman ohuita, jotta saat parhaan mahdollisen kontaktin karting-auton ohjaukseen. Ne antavat hyvän suojan hankausta vastaan ​​ja antavat hyvän pidon, mutta jos ajat pidempiä aikoja / kestävyyttä, voi olla hyvä idea käyttää kilpa-/autokäsineitä sen sijaan, koska nämä ovat paksumpia ja antavat paremman eristyksen tärinää vastaan.
Hyväksyntä/määräykset
Karting- ja karting-käsineet eivät kuulu sääntöjen piiriin, joten voit käyttää juuri niitä hanskoja, jotka haluat ja kaikki myymämme käsineet ovat hyväksytty karting-treeneihin ja karting-kilpailuihin.
Yhteenvetona voidaan todeta, että karting-käsineet ovat tärkeä varuste sekä aloittelijoille että kokeneille karting-kuljettajille. Ne parantavat suorituskykyäsi, lisäävät turvallisuuttasi ja antavat sinun rentoutua paremmin käsissäsi ja käsivarsissasi ajon aikana. Radnen tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita karting-käsineitä eri kokoisina ja tyyleinä. Tarjoamme aina ilmaisen avoimen kaluston oston ja koon muuttamisen.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.