Karting-haalareiden osto-opas - Apua valinnassa

Karting-haalareiden osto-opas - Apua mikroautohaalareiden valinnassa

Karting-haalarit ovat tärkeitä suojavarusteita, joita kannattaa aina käyttää riippumatta siitä, kilpailetko kartingissa vai vuokraatko kartingin huvin vuoksi.

Jos harjoittelet/kilpailet mikroautoilla, tarvitset hyväksytyn haalarin, joka on CIK-FIA:n hyväksymä.

Nämä karting-haalarit on testattu FIA:n moottoriurheilukiellon alaisina, joten ne on hyväksytty kaikenlaisiin kilpailuihin/harjoituksiin Gokartissa.
Valikoimamme kaikki mallit ovat hyväksyttyjä paitsi Sparco Rookie -haalari. Sparco Rookieta tulisi käyttää vain Hyrkartissa ja vastaavissa.
Kaikilla muilla kartinghaalareillamme on oikea luokittelu ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisiin karting-kilpailuihin ja harjoituksiin.
Turvallisuusluokitus on nimeltään CIK-FIA LEVEL 2 ja se toimii kaikessa seurakilpailuista kartingin MM-kisoihin.
Karting-haalareilla on eri hintaluokkia, mutta niillä kaikilla on sama turvallisuusluokitus ja homologointi, suurimmat erot painossa, materiaalissa ja suunnittelussa.
Korkeamman hintaluokan kartinghaalareilla on usein pienempi paino, noin 1000g, mikä on noin 500g vähemmän kuin halvemmassa kartinghaalaressa. Niissä on myös hieman pehmeämpi/joustavampi kangas ja hieman joustavammat paneelit - ne ovat vain hieman mukavammat päällä.
Koko:
Kaikkien tuotteiden/haalareiden sisältä löydät kokooppaan, jota voit käyttää lähtökohtana. Usein on hyvä ottaa koko oman painosi laajemmasta valikoimasta, sillä hieman suurempi haalari parantaa liikkuvuutta. Tämä minimoi riskin, että se kiristyy käsivarsien ympärille ohjattaessa, ja se myös helpottaa karting-autoon nousemista ja sieltä poistumista.
Tarjoamme ilmaisia ​​kokomuutoksia haalareihimme, jotta voit luottaa siihen, että löydät juuri sinulle sopivan koon.
Kaikissa Sparcon kartinghaalareissa on tyylikäs laukku säilytystä/kuljetusta varten.
Haalarit tulee pestä kylmässä vedessä käsinpesuohjelmassa.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.