FIA:n hyväksymät Sparco-hihnat rallia ja kilpaurheilua varten

FIA-hyväksytyt turvavyöt ralliin ja kilpa-ajoon ovat välttämättömyys vakaville kuljettajille, jotka haluavat mahdollisimman korkean turvallisuuden kilpailuissa. Nämä vyöt täyttävät FIA:n asettamat tiukat turvallisuusstandardit, ja ne on suunniteltu suojaamaan kuljettajaa törmäyksissä ja muissa odottamattomissa tapahtumissa.

FIA-hyväksytyt vyöt on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat sekä kestäviä että kevyitä. Ne on myös suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle mukava ja turvallinen istuvuus, samalla kun ne vähentävät loukkaantumisriskiä törmäyksissä.

Valitessasi FIA-hyväksyttyjä vyöitä on tärkeää varmistaa, että ne vastaavat tarkkoja tarpeitasi ja että ne ovat yhteensopivia autosi ja kilpa- tai rallityyppisi kanssa. On erilaisia FIA-hyväksyttyjä vyötyyppejä valittavissa, mukaan lukien vyöt, joissa on eri määrä kiinnityskohtia, erilaiset jännitysmekanismit ja erilaiset leveydet.

Investoimalla korkealaatuisiin FIA-hyväksyttyihin vyöihin varmistat turvallisuutesi kilpailuissa. Valitse siis vyöt, jotka vastaavat tarkkoja vaatimuksiasi ja jotka ovat korkeinta laatua suojaamaan sinua mahdollisimman hyvin.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja