Osta Sparcon ja Alpinestarsin Nomex-alusvaatteet | Paras suoja kilpaurheiluun.

Tutustu valikoimaamme Nomex-kilpailualusvaatteita - materiaalisekoitus, joka yhdistää maksimaalisen suojan kevyeen ja mukavaan istuvuuteen. Nomex tunnetaan korkeasta palonkestävyydestään, mikä tekee siitä suositun valinnan racing-harrastajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Tarjoamme kilpailualusvaatteita Nomexista joiltakin alamme arvostetuimmilta brändeiltä, kuten Sparco ja Alpinestars. Alusvaatteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja testattu täyttämään korkeimmat turvallisuusstandardit. Niitä on saatavana eri kokoisina ja väreinä vastaamaan tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Olitpa sitten ammattilaiskuljettaja tai amatööri racing-harrastaja, on tärkeää suojata itsesi radalla. Nomex-kilpailualusvaatteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle korkein mahdollinen suojan taso samalla antaen sinulle mukavuuden ja liikkumisvapauden, joita tarvitset suorittaaksesi parhaallasi.

Nomex-kilpailualusvaatteemme on myös FIA-homologoitu, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit moottoriurheilulle. Tutustu valikoimaamme Nomex-kilpailualusvaatteita tänään ja vie racing-kokemuksesi seuraavalle tasolle parhaalla suojavaatetuksella markkinoilla!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.