Löydä uudet Sparco Racing -kengät kansankilpailuihin ja ralliin Sparcon & Alpinestarsin laajasta kilpa-kenkävalikoimastamme

Kaikki tämän luokan kengät ovat FIA:n hyväksymiä kenkiä, joten ne ovat tulenkestäviä / tulenkestäviä kenkiä.

Niillä kaikilla on myös sama hyväksyntä, FIA 8856-2018 FIA 8856-2000 ja SFI 3.3/5. Tämä on vaatimus suurimmassa osassa moottoriurheilua. Jos etsit kenkiä kansankisoihin tai rallikenkiin ja kilpa-kenkiin, voit turvallisesti valita haluamasi Sparcon kenkien joukosta tässä kategoriassa.

Lähes kaikissa Sparcon kengissä on sama pohja: Se on erittäin ohut ja tasainen, jotta saat hyvän kontaktin polkimiin. Kantapääosa on erityisen pyöristetty ja vahvistettu, se tarjoaa vakaamman ja mukavamman "pohjan" jalan lepäämiseen autossa ja helpottaa kaasun annostelua ja jarrutusta jalkaa kulmaamalla.

Löydät suurimmat erot kenkien välillä materiaalista (mokka/nahka) ja nauhoitus (tarranauha / kengännauha).

Kaikilla kengillä on uusin FIA-luokitus / FIA-hyväksyntä ja ne sopivat kaikkeen kansankilpailuista ratapäiviin, mutta voi olla fiksua valita kenkä lajisi mukaan:

Jos ajat moottoriurheilua, jossa on off-road-elementtejä, ja etsit kenkiä esimerkiksi rallikrossille tai kansankilpailuun, kannattaa valita nahkakenkä mokkan sijaan, sillä se on helpompi pyyhkiä pois / puhdistaa. nahkakengät.

Jos pysyt 100 % asfaltilla, materiaalilla ei ole suurta merkitystä kengänhoidon kannalta. Sparco Slalom on valmistettu keinonahasta, kaikki muut kengät mukaan lukien Sparco Slalom+ (plus) on valmistettu aidosta nahasta/mokkasta.

Jos haluat säästää kilpa-autossasi mahdollisimman paljon painoa, suosittelemme Sparco X-light- ja X-light+ -kenkiä, nämä kengät painavat alle puolet muista malleista. Ne ovat kuitenkin erittäin ohuita ja herkkiä, eikä niitä suositella kansankilpa- tai rallikenkiksi.

Kengän kokoiset kilpakengät:

Yleisesti ottaen Sparco-kenkiin voit valita saman koon kuin tavallisiin arkikenkiisi, ehkä sinun pitäisi olla normaalia pienempi koko, koska haluat kilpakenkien istuvan mahdollisimman tiukasti jalkaan.

Jos sinulla on erittäin leveät jalat ja joskus sinulla on ongelmia kenkien kanssa, jotka puristavat jalan sivuja, voit kuitenkin harkita kokoa suuremman koon ottamista. Kaikki Sparcon kengät venyvät käytössä ja 1-2 tunnin sisällä muuttuvat "puolet yhden koon isommiksi", ennen kaikkea ne ovat hieman leveämpiä varpaiden yli.

Tarjoamme ilmaisen koon vaihdon kaikkiin Sparco-kenkiimme ja jos haluat apua oikean mallin tai koon löytämisessä, voit aina soittaa/lähettää meille sähköpostia, niin autamme sinua!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.