Mitä ovat rallihanskat?

Sparcon kilpakäsineet - Osto-opas ja tiedot
Kilpakäsineet ovat tärkeä osa kilpavarusteitasi!
Otosi ohjauspyörästä on ratkaisevan tärkeää hyvän tunteen saamiseksi auton ohjaamisessa - Tunteen lisäksi huono pito voi aiheuttaa myös käsivarren pumpun/kramppia kyynärvarsissa, jos ohjauspyörästä pitää pitää liian lujaa.
Tärkeitä eroja Sparcon ja Alpinestarsin folk-kilpakäsineiden, rallikäsineiden ja kilpakäsineiden välillä:
Kilpa- ja rallikäsineet voidaan jakaa kahteen pääryhmään - Käsineet sisäsaumoilla & käsineet, joissa on ulkosaumat.
Yleisimmät sekä kilpakäsineissä että käsineissä yleensä ovat sisäsaumat. Nämä käsineet on helpompi valmistaa ja siksi myös halvempia ostaa, mutta niitä voidaan pitää vähemmän mukavina ja ne antavat sinulle vähemmän kosketusta ajoneuvosi ohjauspyörään.
Ulkosaumoja käytetään kalliimmissa kilpakäsineissä ja ne ovat yleisiä myös hienommissa nahkakäsineissä.
Siirtämällä saumat sormien ulkopuolelle sisäpuolen sijaan saat vähemmän kangasta, joka taittuu/taittuu sormia vasten. Tämä on mukavampaa ja voi myös parantaa verenkiertoa sormissasi.
Suosituimmat kilpakäsineet sisäsaumilla (vakio) ovat Sparco Land. Ulkosaumoissa Sparco Arrow ja Sparco Tide ovat erittäin suosittuja.
Sopivuus / koko:
Jokaisesta Sparco-käsineestä/tuotteesta löydät kokooppaan, joka antaa hyvän osoituksen siitä, mikä koko kannattaa valita. Kilpakäsineiden tulee olla tiukkoja uutena, tunnin tai parin ajon jälkeen ne homehtuvat sormiin ja venyvät hieman. Odota, että käsineet ovat noin ½ kokoa suurempia, kun niitä on käytetty jonkin aikaa. Varmista, että kämmenessäsi ei ole liikaa löysää kangasta, kun otat kättäsi, muuten ylimääräinen kangas voi juuttua ohjauspyörän ja käden väliin ja heikentää kosketusta autoon.
Lisääntynyt pitovoima
Kilpakäsineet on suunniteltu pitoa silmällä pitäen, kestävän silikonin tai mokkan pitopinnan ansiosta saat maksimaalisen pidon ohjauspyörästä, mikä helpottaa kilpa-auton tarkempaa hallintaa ja vähentää myös kyynärvarsien kouristumisen riskiä, ​​koska ei tarvitse pitää ohjauspyörästä yhtä lujaa mutkissa.
Suojaus ja mukavuus
Kaikki kilpakäsineet ovat FIA-luokiteltuja ja hyväksyttyjä kilpailuihin ja harjoituksiin. Käsineet ovat myös tulenkestäviä ja nämä tulenkestävät käsineet ovat tärkeä osa kilpa-autosi turvavarusteita.
Hyväksyntä/määräykset
Tarkista liitosta/säännöistä, mitä tarvitset, yleensä sinun tulee käyttää FIA:n hyväksymiä käsineitä kaikissa tapahtumissa ennen yksinkertaisempia ratapäiviä/ratapäiviä.
Yhteenvetona voidaan todeta, että kilpa- ja kilpa-käsineet ovat tärkeä varuste niin aloittelijoille kuin kokeneillekin autoilijoille. Ne parantavat suorituskykyäsi, lisäävät turvallisuuttasi ja antavat sinun rentoutua paremmin käsissäsi ja käsivarsissasi ajon aikana. Radnella on laaja valikoima korkealaatuisia käsineitä eri kokoisina ja tyyleinä. Tarjoamme aina ilmaisen avoimen hankinnan ja laitteidesi koon muuttamisen.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.