Ajohaalarit / Ajopuvut

32 tuotetta

Suodatin

Merkki
Price

Näyttää 32 / 32 tuotteesta

Ostoopas Sparcon kilpahaalareille moottori- ja moottoriurheiluun

FIA:n hyväksymä Sparco-haalari on yhdessä kypärän kanssa tärkein turvavarusteesi kaikentyyppisissä kilpailuissa. Riippumatta siitä, ajatko Rally Racing Folkracea vai Drifting and Dragracea, tarvitset hyväksytyn ja tulenkestävän rallihaalarin, joka suojaa sinua.

Jos ajet vain yksinkertaisia ​​ratapäiviä, ratapäiviä ja seurakilpailuja, et yleensä tarvitse sääntöjen mukaan FIA:n hyväksymää haalaria, mutta monet valitsevat silti haalarin saadakseen oikean tyylin ja eivät kuluta tavallisia vaatteitaan. .

Kaikilla rallihaalareillamme / kilpahaalareillamme on jonkinlainen hyväksyntä. Suurin osa on FIA:n hyväksymiä, mikä on sekä sääntöjen mukainen vaatimus että antaa mielenrauhan, että haalarit ovat turvallisia ja testattuja.

Jotkut halvemmista haalareistamme, kuten Sparco One SFI, eivät ole FIA-luokiteltuja, nämä ovat SFI:n hyväksymiä, jotka ovat FIA:n amerikkalainen vastine. Suosittelemme näitä ratapäiviin, mutta emme vakiintuneempiin kilpailuihin, kuten rallikilpailuihin. ja folk kilpa.

Oikean koon valinta kilpa-asullesi:

Kaikille Sparco-haalareillemme löydät hyvän kokooppaan jokaisen haalarin/tuotteen sisällä, nämä taulukot sopivat usein hyvin ja antavat hyvän viitteen siitä, minkä koon sinun pitäisi valita.

Aloita aina pituudestasi, älä painostasi. On tärkeää, että haalarit eivät ole sinulle liian lyhyitä käsissä ja jaloissa, muuten et pahimmassa tapauksessa pääse osallistumaan kilpailuun, jos ihosi on altistunut.

Kilpahaalari on mukavin, jos se on hieman liian iso sinulle, joten sinulla on hieman ylimääräistä kangasta, joka helpottaa liikkumista.

Jos sinulla on hieman erikoinen vartalomuoto ja olet epätavallisen laiha tai epätavallisen lihaksikas, voi olla vaikea löytää sinulle sopivaa kilpahaalaria. Joskus saatat tarvita räätälöidyn fia-haalarin, jonka voimme järjestää Sparcon kautta, huomioi että se maksaa hieman ylimääräistä ja sen toimitusaika on noin 5-6 viikkoa.

Voit vapaasti lähettää meille sähköpostia tai soittaa meille saadaksesi lisätietoja puvuista ja istuvuudesta. Meillä on pitkä kokemus tarpeisiisi sopivan puvun löytämisestä ja autamme sinua mielellämme tässä asiassa

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.