Upplev Rotax – en vecka utan kostnad

Vi är så övertygade om att Rotax har prestandan du söker tillsammans med marknadens bästa tillförlitlighet. Du får nu chansen att låna en Rotax Max motor helt utan kostnad eller förpliktelser för att ni ska få chansen att uppleva körningen med en Rotax Max.

Det enda du behöver betala är returfrakten till oss

Driftsäkerhet och Garanti

En Rotax Max motor kommer med 6 månaders fabriksgaranti vilket Rotax är helt unika om i branschen.

Serviceintervaller Rotax Max

Jämför gärna ekonomin med andra motorfabrikat när det gäller service. En Rotax är outstanding när det kommer till driftsäkerhet och prestanda.

  • 25 h kolvbyte
  • Vevstaksbyte vid 50 h och då byter man även alla packboxar och lager.

Kostnaden för service och drift av en Rotax är minde än 50% av driften av liknande motorer.

Prestanda

De flesta banor är Rotax banor –  en Rotaxmotor trivs på alla banor. En ny motor behöver ca 10 minuters inkörning sen levererar den 100% direkt, inget hokus-pokus bara köra

Upplev en Rotax redan nu

Du anmäler dig nedan så ställer du dig i kö för att få prova en Rotax, vi har begränsat med motorer och ett stort intresse. Du har möjligheten att välja vilket vecka som du föredrar helst – men det är ingen garanti att just den veckan är ledig.

Du får besked om vilken vecka som det finns motorer ledigt och du får då ett komplett kit hemskickat med motor, kylare, förgasare, avgassystem, batteri, laddare mm. 

Du behöver endast verifiera dig via Klarna och lämna en deposition (inga pengar dras från dit konto om du väljer faktura) När vi får tillbaka motorn så släpps reservationen på Klarna.


 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.