Tietosuojakäytäntö ja evästeiden käyttö

Tietosuojakäytäntö ja henkilötietojen käsittely

Radne Motor AB omistaa sekä domainin www.radne.fi ja kerää yksityisten ja yritysasiakkaiden tietoja, kun tilaus tai ostos tehdään verkkokaupassa, fyysisessä myymälässä, tapahtumassa, messuilla, kilpailuissa tai kun henkilö osallistuu kilpailuun sosiaalisessa mediassa, kotisivuilla tai tapahtumassa.


Henkilötietojen käsittelyn perusteet:

 • Haluamme, että asiakkaamme voivat kirjautua helposti omalle käyttäjätililleen, ja näin nähdä selkeästi ostoskorinsa tuotteet, laskutuksen sekä tilauksen käsittelyn. Mikäli haluat rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi tai tehdä tilauksen verkkokaupassamme, tulee sinun olla yli 18-vuotias.
 • Radne Motor AB kerää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: tuotteiden markkinointi, markkinatutkimukset, analyysit ja statistiikka, kampanjat, palvelut tai tiedotteet kilpailuista ja tapahtumista. Lähetämme tietoja asiakkaille uutiskirjeiden tai muiden viestien muodossa sähköpostitse ja/tai postin välityksellä. Käytämme tietoja myös sosiaalisten medioiden (Facebook, Instagram) mainosten kohdentamiseen.

Kuvaus rekisteröityjen henkilöiden ja henkilötietojen kategorisoinnista:

 • Rekisteröimme yksityis- ja yritysasiakkaat järjestelmäämme tilausten rekisteröinnin ja käsittelyn, tilattujen tuotteiden lähetyksen, vaihdon ja palauttamisen sekä laskutuksen ja asiakkaan veloituksen yhteydessä.
 • Kun asiakas hyväksyy osto- ja tietosuojaehtomme, pidätämme oikeuden segmentoitiin annetun iän, sukupuolen ja asuinpaikan perusteella, jotta voimme kohdistaa relevanttia markkinointia ja mainoksia sähköpostitse, sosiaalisissa medioissa sekä postitse. 

Kategorisointi yrityksistä, jotka saavat hyödyntää tietoja:

 • Emme jaa tallentamiamme tietoja muille osapuolille. Poikkeuksena tilanteet, jotka koskevat tuotteiden toimitusta ja kuljetusta, tapahtumien yhteydessä pidettyjen kilpailujen tuloksia, taloudellisia asioita koskevia tapauksia kuten maksuja, laskutusta, veloitusta tai epäiltyä rikosta sekä tilanteita, jotka koskevat viranomaisia tai lainsäädäntöä.
 • Me EMME jaa tallentamiamme tietoja. Poikkeuksena kilpailutulokset tapahtumien yhteydessä tai maksutapahtumia koskevat tilanteet. Radne Motor AB:n järjestämien kilpailujen yhteydessä edellytämme suostumusta henkilötietojen tallentamiseen liitteen muodossa moottorinumeron yhteydessä. Alaikäisillä tulee olla huoltajan suostumus. 

Tietojen siirtäminen toiseen maahan tai toiselle organisaatiolle:

 • Me EMME jaa tallentamiamme tietoja. Poikkeuksena kilpailutulokset tapahtumien yhteydessä tai maksutapahtumia koskevat tilanteet. Radne Motor AB:n järjestämien kilpailujen yhteydessä edellytämme suostumusta henkilötietojen tallentamiseen liitteen muodossa moottorinumeron yhteydessä. Alaikäisillä tulee olla huoltajan suostumus. 

Aikarajoitus tietojen poistamiseen:

 • Tallennamme vain tarkoituksiimme relevantteja henkilötietoja (katso yltä ”Henkilötietojen käsittelyn perusteet”).
 •  Mikäli et enää halua, että pidämme henkilötietosi tallennettuna, pyydämme sinua olemaan yhteydessä osoitteeseen gdpr@radne.se, tai lähettämään tiedon meille kirjeenä osoitteeseen Markörgatan 2, 136 44 Handen, Sweden.
 • Priorisoimme pyynnöt tallennettujen tietojen poistamiseen. Takaamme tietojen poistamisen 2 kuukauden sisällä saapuneesta pyynnöstä*. Vastaamme sähköpostitse tai kirjeitse vastaanottamaamme pyyntöön, ja vahvistamme näin, että olemme vastaanottaneet sen. Siksi pyydämmekin olemaan meihin yhteydessä, mikäli et ole vastaanottanut vahvistusviestiä meiltä seitsemän arkipäivän sisällä.
 • Viitaten kirjanpitolakiin (1999:1078) pidämme asiaan liittyvät tiedot ja henkilötiedot tallennettuina vähintään 7 vuoden ajan. EMME pidä henkilötietoja tallennettuina kauempaa kuin on välttämätöntä.

Kuvaus henkilötietojen käsittelyyn liittyviin turvallisuustoimiin:

Emme jaa henkilökohtaisia tietoja, ja kaikki tiedot on suojattu Radne Motor AB:n toimesta.

Muutokset tietosuojakäytännöissä

Radne Motor AB pidättää oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihin voidakseen päivittää ja parantaa asiakkaille suunnattua tietoa. Mahdollisista tietosuojakäytäntöihin liittyvistä muutoksista kerromme kotisivuillamme.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.