Palautus-, vaihto- ja reklamaatio-oikeus

Palautus-, vaihto- ja reklamaatio-oikeus

Yksityishenkilönä sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupastamme ostamillesi tuotteille. Voit palauttaa käyttämättömät tuotteet alkuperäiskunnossa 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuotetta on käytetty tai käsitelty huolimattomasti siten, että se ei enää ole myyntikuntoinen, vähennämme hyvitettävästä summasta tuotteen arvonalennuksen. Tuotteen ominaisuuksien tai käyttökelpoisuuden määrittämiseksi on tuotepakkaus joissakin tapauksissa avattava, mutta se on tehtävä mahdollisimman huolellisesti. Alkuperäispakkaus on palautettava tuotteen mukana.

Vaihto- ja peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tilaustuotteina eikä tuotteita, joita ei voi palauttaa hygieniasyistä ja joiden sinetti on rikki, kuten kypärähuppu.

Jos tuote on rikki tai siinä on virhe pakkauksen avattuasi, on sinulla yksityishenkilönä oikeus reklamoida tuote korkeintaan kolmen vuoden ajan tuotteen vastaanottamisesta. Valitukset on kuitenkin tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa ja viimeistään kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Yritysasiakkaiden tulee tarkastaa tuote sen vastaanotettuaan ja ilmoittaa mahdollisista virheistä kohtuullisen ajan kuluessa. Myöhemmin ilmenneistä virheistä voidaan ilmoittaa takuun voimassaoloaikana. Muussa tapauksessa on otettava yhteyttä valmistajaan tai huoltopisteeseen.

Palautussoikeutta käyttävät yksityishenkilöt ovat itse vastuussa palauttavan tuotteen lähetyskuluista. Mikäli tuote on virheellinen, hyvitämme sekä palautuskulut että vahingoittuneesta tai väärin toimitetusta tuotteesta maksamasi summan edellyttäen, että emme voi lähettää sinulle uutta korvaavaa tuotetta kohtuullisen ajan kuluessa. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon, Radne Motor vastaa sekä alkuperäisen tuotteen palautuskuluista että uuden tuotteen lähetyskustannuksista.

Ohjeet:

  • Nämä ohjeet koskevat kaikkia palautuspyyntöjä.
  • Täytä kaikki palautuslomakkeen kentät. Palautusnumero on voimassa 14 päivää, ja Radne Motorin on vastaanotettava palautuslähetys tämän ajan kuluessa.
  • Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse heti, kun palautuspyyntösi on vastaanotettu ja tarkistettu. Palautettaessa kaikki tuotteet mahdollisine lisäosineen ja -tarvikkeineen on palautettava alkuperäispakkauksessa.
  • Pakkaa palautettavat tuotteet aina erilliseen pakkaukseen, jotta alkuperäinen tuotepakkaus ei vahingoitu.
  • Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana.
  • Liitä kopio palautusvahvistuksesta palautuslähetykseen ja lähetä palautuslähetys meille.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.